Internetový predaj má pre zákazníkov mnoho výhod. Niekedy je ale ťažké spoznať, aká je skutočná spoľahlivosť, kvalita a či ide o férovú a dobrú cenu zlatého šperku. Aj na slovenskom trhu sa objavilo v poslednom čase viacero e-shopov so zlatom, ktoré žiaľ podstatným spôsobom svojich zákazníkov zavádzajú. Ako teda spoznať dobrý a spoľahlivý e-shop so zlatom ? Tu je niekoľko znakov:

1. Dobrý E-shop má reálne fotky svojich reálnych zlatých šperkov

Masívny zlatý prsteň

Luxusné zlaté náušnice

Exkluzívny zlatý náramok

Všetky fotografie na našom e-shope sú reálne fotky našich šperkov

Videli ste už e-shop so zlatom, kde si vyklikáte druh zlata, farbu a druh kameňa a hocijakú veľkosť? Ak áno, pozerali ste sa len na 3-D modely šperku a nie na reálny šperk, čo je skutočne veľký rozdiel.

Spoľahlivý e-shop predáva skutočne existujúce zlaté náušnice či náramky... Na fotkách vidíte ako šperky vyzerajú na uchu, na ruke, na krku a pokiaľ skutočne siahajú. 3D modely majú vyrobenú iba fotomontáž na figuríne alebo modelke, ktorá úplne nezodpovedá skutočnosti.

Dobrý e-shop so zlatom vám, samozrejme, dokáže šperk vyrobiť aj s iným drahým kameňom alebo v najvyššej rýdzosti. Férovo ale uvádza, že takýto spôsob je na objednávku a nie je ihneď k odberu. Nebojte sa, dodanie objednávky je pružné a rýchle.

2. Dobrý e-shop poskytuje vlastný servis a výrobu šperkov na mieru

Výroba zlatých šperkov na mieru u nás zlatníctve Cherubín Kežmarok

Kvalitný zlatý šperk je odolný a vydrží bežnú záťaž nosenia celé roky. Ak sa nám predsa len podarí šperk poškodiť, pokaziť zapínanie alebo potrebujeme zväčšiť či zmenšiť veľkosť ( napr. pri svadobných obrúčkach po rokoch), pomôže nám, ak internetový obchod má vlastného zlatníka.

Túto informáciu si dobre všimnite, pretože znamená uľahčenie pre vás a záruku, že so servisom vašich zlatých šperkov nebude problém. Zároveň Vám ponúka možnosť dať si vyrobiť originálny šperk podľa vašich predstáv.

3. Kamenná predajňa

Kamenný obchod zlatníctva Cherubín v Kežmarku viac ako 15 rokov na trhu

Kamenná predajňa je signálom, že aj internetový obchod a jeho vlastník skutočne existuje, má tradíciu, disponuje skutočným tovarom zo zlata.

Stále viac e-shopov so zlatom k nám prichádza zo zahraničia a s tým aj riziko straty šperku pri doručení, nevybavenej reklamácie, oneskorenia dodávky a u niektorých žiaľ aj pochybnej pravosti šperku.

4. Férová cena bez zavádzania

Každé zlatníctvo sa snaží mať čo najlepšiu a najvýhodnejšiu cenu, aby bolo konkurencie schopné. Pamätajme však, že zlatníctvo predáva zlato, ktorého cena neklesá, ale skôr stúpa. Ak teda zbadáte 70% zľavu a následne zľavu na každej kategórii, potom vás tento internetový obchod môže zavádzať.

Vysoké zľavy by totiž mohli znamenať tieto 3 veci:

  1. že e-shop krachuje (len je čudné, že už niekoľko rokov)
  2. že má ceny predražené a môže si „dovoliť“ aj 70% zľavu a stále na šperku zarobí
  3. že je zľava vymyslená a 70% tam svieti iba tak, aby pritiahlo pozornosť zákazníkov

Dobrý a spoľahlivý e-shop sa snaží ponúkať rôzne akcie, zľavy pri kúpe viacerých produktov naraz, odmeňovať verných zákazníkov a výhodnú cenu dokáže ponúknuť najmä vďaka schopnosti mať kvalitných dobrých dodávateľov, vlastného zlatníka a investícii do dôvery a spokojnosti zákazníkov.

VYBERTE SI Z NAŠICH ŠPERKOV

Produkt bol pridaný do zoznamu

Tento web používa súbory Cookies vo Vašom zariadení, prostredníctvom ktorých Vám môžeme poskytovať lepšie funkcie.